VÅRA TJÄNSTER 

Dags att sälja din bostad? Se till att maximera ditt försäljningspris med homestaging!

Vi hjälper dig att inreda din bostad så att den ger en inbjudande känsla både på bild och vid visning. Vi vill visa upp din bostads fulla potential och det är precis vad en bra homestaging går ut på. Detta leder till fler spekulanter och maximerar ditt försäljningspris! Vi anpassar alltid inredningen utifrån just din bostad.

Vi använder oss av stilrena möbler och inredningsdetaljer från olika leverantörer och kända svenska designers, vilket skapar attraktiva hem som tilltalar en bred målgrupp. Vi håller oss ständigt uppdaterade inom inredning och uppdaterar kontinuerligt vårt lager med de trendigaste möblerna och inredningsföremålen.

* Du vet väl om att kostnaden för homestaging/styling är avdragsgill och tas upp under Utgifter för avyttringen på Skatteverkets blankett K6/K5.

Priser

Homestaging Large

Vi inreder ett helt (eller delvis) tomt objekt och förvandlar den till köparens drömbostad. Vi inreder objektet med möbler, textilier, armaturer, blommor och konst anpassade efter just din bostad. Detta för att göra din bostad så attraktiv som möjligt på marknaden och därmed maximera ditt försäljningspris

Vi finns på plats när det är dags för fotografering av bostaden och hjälper fotografen att få till så bra bilder som möjligt. Vi har ett stort lager av möbler och inredningsdetaljer.

Pris från 249 kr/kvm inklusive hyra för möbler och inredning i 40 dagar. (avdragsgillt vid försäljning)

Homestagning Medium

Vi tar ett helhetsgrepp på din bostad och förvandlar den till köparens drömbostad. Vi utför ommöblering av befintliga möbler byter ut och kompletterar bostaden med textilier, armaturer, blommor, konst samt möbler.

Pris från 7 450 kr. Inklusive hyra för inredning i 40 dagar (avdragsgillt vid försäljning)

Homestagning Smal

Vi stylar ditt hem inför fotograferingen där vi utgår från din befintliga inredning och kompletterar den med textilier, armaturer, blommor, konst samt mindre inredningsdetaljer.

Pris från 4 550 kr (avdragsgillt vid försäljning)

Stylingkonsultation – ”Gör det själv”

Den här tjänsten passar dig som vill ha övergripande råd för hur du själv ska kunna optimera din bostads potential inför försäljning.

Vi gör ett hembesök hos er där vi går igenom rum för rum och ger förslag på vad ni själva kan göra för att förbättra er bostads potential inför fotografering och visning. Vi kommer med förslag på vad som kan plockas bort, läggas till eller flyttas på för att lyfta fram det bästa i just din bostad. Under konsultationen antecknar ni själv och utför sedan åtgärderna inför fotografering och visning.

Pris från 1 750kr (avdragsgillt vid försäljning)

Varje nivå och dess innehåll samt pris anpassas efter behov och förutsättningar. Vi förmedlar gärna våra kontakter för målnings-, el-, byggarbete etc.

Hur går det till?

1. Vi kommer hem till dig och går igenom din bostad och ger förslag på vad som bör göras. Mötet tar ca 30 min och helt kostnadsfritt.

2. Efter besöket får du en offert med beskrivning av våra föreslagna åtgärder.

3. Stylingen utförs dagen/dagarna innan eller samma dag som fotograferingen.

4. Oavsett om du väljer homestaging total eller homestyling original behåller ni stylingen under hela 40 dagar så att du kan visa upp din bostad utan stress.

5. Vi hämtar stylingen så fort du har sålt din bostad.

logo

Här hittar du inredningsdetaljer för hemmets alla rum. Vi älskar att dela vår passion för design och inredning med dig – att inspirera, vägleda och hjälpa dig. Därför ser vi fram emot att hälsa dig välkommen till vår fysiska butik i Västra Hamnen i Malmö.

KONTAKT

ScandInterior

+46(0)40-6858787

E Post

info@scandinterior.com

SCANDINTERIOR - 2021 all rights reserved Design and development logo